Työllistämistuki

Pöytyän kunnan kesätyöllistämistuki työnantajalle

Pöytyän kunta myöntää pöytyäläiselle yritykselle, yhdistykselle tai yksityiselle työnantajalle työllistämistukea vuosina 1996-2000 syntyneiden pöytäläisten nuorten työllistämiseen Tukea voi saada 230 €/nuori, enintään kolmelta kuukaudelta, enintään kolmen nuoren työllistämiseen.

Ehtona on, että työllistämisjakso on yhtäjaksoinen, vähintään yksi kuukausi ja nuorelle maksettava palkka on vähintään 680 €/kk. Tukea ei myönnetä, mikäli palkkaukseen saadaan muuta tukea. Työnantajan perheenjäsentä tuella ei voi työllistää.

Työnantajan tulee tehdä määräaikaan 31.5.2015 kello 15.00 mennessä ennakkovaraus tukea varten. Tuki maksetaan työantajan palkanmaksuselvityksen perusteella jälkikäteen.

Hakulomake löytyy Pöytän kunnan sivuilta (Pöytyä > Nuoriso > Nuorten työllistäminen).

Lisätietoja

nuorisosihteeri Anna-Leena Ranto, puh. 0400 780 646.

 

Kesäduuni Pöytyä – työllistämistuki

Pöytyän Yrittäjät ja Yläneen Yrittäjät myöntävät pöytyäläiselle yritykselle, yhdistykselle tai yksityiselle työnantajalle työllistämistukea vuosina 1998-2000 syntyneiden pöytyäläisten nuorten työllistämiseen. Tukea voi saada 100 €/nuori.

Ehtona on, että työllistämisjakso on yhtäjaksoinen, vähintään kaksi viikkoa ja nuorelle maksettava palkka on vähintään 330 €/ 2 viikkoa. Tukea ei myönnetä, mikäli palkkaukseen saadaan muuta tukea. Perheenjäsentä tuella ei voi työllistää.

Tuki haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen riikka.peippo@auranmaanyp.fi. Yrittäjäyhdistykset myöntävät tukea 30 nuoren palkkaamiseen. Tuki jaetaan hakujärjestyksessä. Tuki maksetaan työantajan palkanmaksuselvityksen perusteella jälkikäteen.

Lisätietoja

Auranmaan Yrityspalvelut, elinkeinoasiantuntija Riikka Peippo puh. 040 631 0208

 

Osuuspankkien työllistämistuki yleishyödylliselle yhdistykselle

Pöytyän Osuuspankki ja Yläneen Osuuspankki myöntävät pöytyäläiselle yleishyödylliselle yhdistykselle työllistämistukea vuosina 1998-2000 syntyneiden pöytyäläisten nuorten työllistämiseen. Pankit maksavat nuoren kahden viikon palkan 330e ja yhdistys vastaa palkan sivukuluista. Molemmat pankit tukevat 2 nuoren työllistämistä. Tukea haetaan pankin toimitusjohtajalta ja tuki myönnetään hakemisjärjestyksessä.

Tukihakemukset ja lisätietoja

Pöytyän Osuuspankki: Tuomo Jokinen p. 010 255 1010, tuomo.jokinen@op.fi
Yläneen Osuuspankki: Heikki Eskola p. 010 255 5011, heikki.eskola@op.fi

 

Nuoren työntekijän palkkaaminen 4H-yhdistyksen kautta

Härkätien 4H-yhdistys toimii nuoren työntekijän työnantajana ja hoitaa kaikki lakisääteiset työnantajavalvoitteet sekä maksaa nuoren palkan alan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi Härkätien 4H-yhdistys perehdyttää nuoren tehtävään työhön työntilaajan avustuksella.Työn tilannut asiakas maksaa laskun tehdystä työsuorituksesta. Lasku koostuu nuoren palkkauskuluista sivukuluineen ja siihen lisätään 24 % arvonsisävero.

Työn tilaus tehdään Härkätien 4H-yhdistyksen kautta hyvissä ajoin ennen tarvetta. Nuoret työskentelevät yksin, työpareina tai pienissä ryhmissä riippuen työn luonteesta.

Lisätietoja

Härkätien 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalta Tuovi Löytynojalta puh. 050 588 7693.